Family bags

Een high-tech pillow bag met een nieuwe uitstraling alsof je verse popcorn uit een beker eet. Verkrijgbaar in de smaken Zoet, Zout, Tasty Cheese en Sweet Chilli. JIMMY’s Popcorn bevat minder vet, minder suiker en minder zout dan gewone popcorn en is van nature ook rijk aan gezonde voedingsvezels en daarnaast is JIMMY’s Popcorn vrij van allergenen.


Zoet


Zout

Impuls bags

Een high-tech pillow bag met een nieuwe uitstraling alsof je uit een beker verse popcorn. Verkrijgbaar in de smaken zoet, zout en toffee. JIMMY’s Popcorn bevat minder vet, suiker en zout dan gewone popcorn en is van nature ook rijk aan gezonde voedingsvezels.

JIMMY’s is er trots op zich de enige en oorspronkelijke fabrikant van dit unieke product in de Benelux te mogen noemen. JIMMY’s Toffeecorn® is herkenbaar aan de rijke en volle smaak van caramel. Speciaal voor de ware genieter. Toffeecorn® is nu verkrijgbaar in de nieuwe ‘impuls bag’ verpakking.


Zoet


Zout


Toffee/Caramel

Mini bags

Een high-tech pillow bag met een nieuwe uitstraling alsof je uit een beker verse popcorn eet. Verkrijgbaar in de smaken zoet, zout en toffee. JIMMY’s Popcorn bevat minder vet, suiker en zout dan gewone popcorn en is van nature ook rijk aan gezonde voedingsvezels.

JIMMY’s is er trots op zich de enige en oorspronkelijke fabrikant van dit unieke product in de Benelux te mogen noemen. JIMMY’s Toffeecorn® is herkenbaar aan de rijke en volle smaak van caramel. Speciaal voor de ware genieter. Toffeecorn® is nu verkrijgbaar in de nieuwe ‘ mini bag’ verpakking.


Zoet


Zout


Sweet & Salt

Multi bag

JIMMY’s Popcorn introduceert een nieuwe verpakking, de multibag. In deze multibag zitten 8 mini bags in de smaken zoet en zout. Perfect geschikt om uit te delen als tussendoortje of kindertraktatie. JIMMY’s Popcorn bevat minder vet, minder suiker en minder zout dan gewone popcorn en is van nature ook rijk aan gezonde voedingsvezels.


Multi Bag Zoet


Multi Bag Zout