TABASCO® Bags

JIMMY’s TABASCO® Popcorn is een nieuwe popcorn, exclusief ontwikkeld voor de consument van 18 tot 45 jaar die houdt van de unieke tabasco smaak. De TABASCO® Popcorn komt in twee spannende, nieuwe smaken: Sweet Chilli Cheese en Sweet Chilli BBQ. Deze nieuwe, vurige popcorn is een gezonde optie voor degenen die geloven in de beste smaak en kwaliteit. De popcorn is GMO-vrij, rijk aan vezels en verpakt in onderscheidende TABASCO® zakken. JIMMY’s TABASCO® Popcorn is de perfecte, lekkere snack.


Sweet Chili Cheese


Sweet Chili BBQ

TABASCO® Food service Concept

Het TABASCO® Food Service Concept is een nieuw concept voor restaurants, bars, winkels en bioscopen. Het TABASCO® Food Service Concept wordt geleverd met een Popcornwarmer voor op de toonbank, de heerlijke Sweet Chili Cheese smaak en bedrukte vouwbekers.

De TABASCO® Popcorn wordt gemaakt door een vertrouwd merk en gekruid op een zeer geliefd basisproduct. TABASCO® Popcorn is bedoeld als de nieuwe, verfijnde cocktail snack. Het geeft de consument de kans om van een unieke vurige snack te genieten waarmee ze hun drankje kunnen complimenteren.

Naast dat TABASCO® Popcorn heerlijk smaak is het vezelrijk, GMO-vrij en bevat één portie minder dan 120 kcal! Dit maakt de TABASCO® Popcorn een gezonde keuze voor iedereen die gelooft in het beste in smaak en kwaliteit.


Popcorn warmer


TABASCO® vouwbekers

TABASCO® is a registered trademark for sauces and other goods and services; TABASCO, the TABASCO bottle design and label designs are
the exclusive property of and licensed by McIlhenny Company, Avery Island, Louisiana USA 70513.
www.TABASCO.com