Werken bij JIMMY's

Waarom werken bij JIMMY's?

Het zijn de mensen bij JIMMY’s die het verschil maken! We zijn uniek in wat we bieden. We werken als een sterk team en houden ons aan onze afspraken. Alléén met de juiste mensen op de juiste plek kunnen wij onze beloftes aan de klanten waarmaken.

Door deskundige medewerkers aan te nemen en hun krachten in te zetten, kunnen wij onze groei doorzetten en creëren we een uitdagende werkplek waarin jij met het bedrijf kan meegroeien. We zijn flexibel, creatief, innovatief en denken in oplossingen: in one time right.

Als je ons kunt overtuigen van jouw toegevoegde waarde, dan kan je rekenen op een baan met verantwoordelijkheden en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Jimmys-popcornman-ViorellaPhotography-01

Wat kan je verwachten van JIMMY's als werkgever?

Bij JIMMY’s heerst een goede werksfeer, werken fijne collega’s en heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Van ons kan je het volgende verwachten:

  • een marktconform salaris (je wordt ingeschaald aan de hand van de CAO en afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding);
  • pensioenopbouw;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 36 uur;
  • vakantietoeslag van 8% over het brutojaarsalaris,
  • collectieve ziektekostenverzekering;
  • leuke activiteiten die georganiseerd worden vanuit de medewerkers;
  • een gezellige en energieke werksfeer;
  • fruit op het werk.

Ontwikkelings- mogelijkheden

In deze groeiende organisatie krijg jij volop de mogelijkheid om mee te ontwikkelen. Naast de dagelijkse praktijkervaring, vinden wij het belangrijk dat jij je kennis blijft bijspijkeren. Dit doen we met een Persoonlijk Ontwikkel Plan, zodat je de kans krijgt om meer van je talenten te benutten en beter te worden in je vak.

Uit dit stappenplan kan een training of cursus volgen, zodat jij je functie nog beter kunt uitvoeren. Hiervoor stellen wij dan een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar. In sommige gevallen stellen we hiervoor ook een studieovereenkomst op.

De lekkerste popcorn

Als producent van de lekkerste popcorn, nachos en suikerspin, vinden wij het natuurlijk niet eerlijk als jij en je collega’s hier niet van kunnen genieten. Daarom krijgen alle medewerkers regelmatig een popcornpakket of nieuwe producten en kan je zelfs tegen een gereduceerde prijs producten van JIMMY’s kopen. Daar kan je mee thuiskomen toch?!

GOEDE DOELEN

Al jarenlang steunen wij verschillende goede doelen en dan met name het Emma Kinderziekenhuis AMC. Zo doneren wij popcorn voor hun ziekenhuisbioscoop, omdat wij het belangrijk vinden dat ook deze kinderen het ultieme bioscoopgevoel kunnen ervaren.

Kijk voor meer informatie op www.emmakinderziekenhuis.nl 

GEZONDE LEEFSTIJL

Wij zijn voorstander van een gezonde leefstijl en daarom voorzien wij onze medewerkers iedere dag van een heerlijk, gezond en divers fruitassortiment op alle afdelingen en in de kantines.

shutterstock_217631641

Word jij onderdeel van een team in een internationaal én uniek bedrijf?

Ben jij proactief en werk je graag in een team?

JIMMY’s is een Nederlands familiebedrijf en fabrikant van popcorn, nachos en suikerspin. Het team van JIMMY’s is gepassioneerd, professioneel, innovatief en ondernemend. Heb jij dit DNA en ben je op zoek naar een fijne werkgever? Dan ben je bij JIMMY’s aan het juiste adres.

Werken bij JIMMY's

Op dit moment hebben we  5 open vacatures.
Volg Jimmy Products op Indeed, LinkedIn, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en updates.

Ik heb gesolliciteerd bij JIMMY's en wat nu?

Stap 1:
Je hebt een mooie vacature van JIMMY’s gezien en gesolliciteerd. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken  laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking.

Stap 2:
We nemen dan telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen. Tijdens het inplannen van het (online) gesprek/interview vragen we je ook naar je salarisverwachting/huidige salaris. Dit doen we om de verwachtingen vanuit beide kanten boven tafel te krijgen.

Stap 3:
Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op de prestaties die je in het verleden hebt geleverd en de vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie. Zo komen we erachter of je de gevraagde competenties én het DNA van JIMMY’s in je hebt, maar bovenal of de functie past bij wat jij zoekt.Stap 4:

Als we allebei enthousiast zijn, dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit gesprek hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou. Afhankelijk van de functie kan het zijn dat we je vragen om deel te nemen aan een assessment. De uitkomsten hiervan worden dan ook besproken tijdens dit gesprek.

Stap 5:
Vaak zijn twee gesprekken voor ons voldoende om een goed beeld van iemand te krijgen en weten we of jij onze geschikte kandidaat bent. We doen je dan graag een aanbod dat bestaat uit een passend salaris.

Hoe ervaren medewerkers JIMMY's als werkgever?

Vertrouwen en plezier
“Ik voel me heel betrokken bij de organisatie en daarom is het fijn om samen met mijn team de verantwoordelijkheid te nemen voor het reilen en zeilen binnen de productieafdeling en kan ik hier ook na 25 jaar nog steeds met veel plezier werken.”

Gerard – Productiemedewerker

Uitdaging
‘’JIMMY’s is een uniek bedrijf om voor te werken. In dit bedrijf bouw je samen met leuke collega’s aan het succes van JIMMY’s en voel je jezelf echt onderdeel van het bedrijf. Bij JIMMY’s werken betekent voor mij ondernemend bezig zijn, persoonlijk groeien en een leuke werksfeer.’’

Kaspar – Accountmanager