Nacho Chips 700g

Bij JIMMY’s gebruiken we geen maïsbloem, maar koken en malen we onze maïs langzaam tot een massa (maïsdeeg) voordat het mengsel in driehoekige vormen wordt geperst. Dankzij dit proces blijft de natuurlijke smaak van maïs behouden en daardoor krijgen de Supreme Nachos van JIMMY’s een traditionele en karakteristieke smaak. De grote zakken zijn verkrijgbaar in de heerlijke smaken Salted, BBQ, Cheese en Chilli.


JIMMY’s Nachos Triangle Salted


JIMMY’s Nachos Triangle BBQ


JIMMY’s Nachos Triangle Cheese


JIMMY’s nachos Triangle Chilli

Nacho Sauce

Heerlijke dipsauzen verpakt in portion cups. Leverbaar in de smaken Cheese, Salsa en Guacamola.


Salsa portion cup


Cheese portion cup


Guacamole portion cup

Nacho trays

Bij JIMMY’s een compleet assortiment JIMMY’s nachos waaronder de nacho trays.


Nachotray Single


Nachotray Grande

Supreme Nachos Bags 140g

Deze JIMMY’s Supreme Nachos zakken zijn verkrijgbaar in drie smaken: zout, barbecue en zoute Blue Corn. Deze laatste is gemaakt van natuurlijke blauwe maïs. De smaak is vrijwel hetzelfde als de traditionele zoute nachos maar ziet er wel heel bijzonder uit. Bij JIMMY’s gebruiken we geen maïsbloem, maar koken en malen we onze maïs langzaam tot een massa (maïsdeeg) voordat het mengsel in driehoekige vormen wordt geperst. Dankzij dit proces blijft de natuurlijke smaak van maïs behouden en daardoor krijgen de Supreme Nachos van JIMMY’s een traditionele en karakteristieke smaak.


Supreme Nachos Bag Salted


Supreme Nachos Bag BBQ


Supreme Nacho Bag Salted Blue Corn

Ready to eat Nachos: Nachos TO GO

Een kant en klare nacho tray gevuld met heerlijke hoge kwaliteit Nachos met heerlijke dipsaus. Verkrijgbaar in twee smaken namelijk met heerlijk salsa dipsaus of met cheese dipsaus. Geschikt voor onderweg of lekker op de bank. Bij JIMMY’s gebruiken we geen maïsbloem, maar koken en malen we onze maïs langzaam tot een massa (maïsdeeg) voordat het mengsel in driehoekige vormen wordt geperst. Dankzij dit proces blijft de natuurlijke smaak van maïs behouden en daardoor krijgen de Supreme Nachos van JIMMY’s een traditionele en karakteristieke smaak.


Nacho to go Cheese


Nacho to go Salsa