Over JIMMY's

WELKOM BIJ JIMMY PRODUCTS B.V.

Jimmy Products B.V. is de producent van JIMMY’s® Popcorn, Nachos en Dips en is met deze producten toonaangevend in de internationale retail-, cinema- en leisure markt. De producten van JIMMY’s® zijn verkrijgbaar in 32 landen.
Met productielocaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en een hypermodern en innovatief productieapparaat is het bedrijf al 32 jaar met food verbonden.

Het produceren, importeren, en exporteren van kwaliteitsproducten, gemaakt met vakmanschap en passie, staat in de bedrijfsvoering voorop. Zo wordt uitsluitend gewerkt met de beste natuurlijke ingrediënten, met eerlijkheid, zorgzaamheid, veiligheid en respect voor de planeet, mens en natuur. Het merk JIMMY’s® staat voor Genieten, Betrouwbaarheid, Innovatie en Duurzaamheid. De heerlijke smaak en unieke crunch maakt JIMMY’s® Popcorn onweerstaanbaar lekker.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Welk product we, nu of in de toekomst, ook zullen maken, het zal altijd moeten voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid. Wij vinden dat een moderne producent van voedingsmiddelen altijd op zoek moet zijn naar een productiewijze die:
  • geen schadelijke gevolgen mag hebben voor de consument;
  • geen negatieve invloed heeft op het milieu;
  • het welzijn van medewerkers moet bevorderen.
Daarom staan in ons bedrijf deze doelstellingen met betrekking tot mens, natuur, verbondenheid én innovatie centraal.
Zo maakt ons bedrijf sinds de start een succesvolle ontwikkeling door, en weet het – steeds beter! – bedrijfsgroei en kwaliteitsgroei aan elkaar te koppelen. Daar plukken onze zakelijke partners, onze consumenten en onze medewerkers de vruchten van.

VERDUURZAMING STAAT CENTRAAL

Jimmy Products B.V. is al vele jaren bezig om de productiemethodes te verduurzamen. Onze belangrijkste afnemers vinden dit gelukkig steeds belangrijker. Maar zélf zien wij het als onze plicht om te voldoen aan de voorwaarden die economie en samenleving anno 2024 aan ons stellen: een onderneming die alle facetten van de bedrijfsvoering duurzamer en houdbaarder maakt en daarmee voorbereidt op een succesvolle toekomst.

Wind en zon staan in onze energievoorziening centraal, naast de energie die vrijkomt uit verwerking van onze reststromen. Maar die reststromen worden ook gebruikt om andere producten te maken, zoals het bier JIMMY’s Popcorn Pale Ale. In ons nieuwe en inspirerende bedrijfspand, dat in het najaar van 2024 in gebruik wordt genomen, komt alles samen. Deze state-of-the-art popcorn production plant zal ertoe bijdragen dat ons bedrijf al in 2025 volledig CO2-neutraal zal zijn.

Zo voldoen wij aan wat in ons bedrijf altijd centraal staat: onze beloftes waarmaken. En daar zijn we maar wat trots op!

EEN KIJKJE IN ONZE HUIDIGE VACATURES?

Op dit moment hebben we vacatures.

Volg Jimmy Products op LinkedIn en blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en updates.

NAAR EEN 100% DUURZAME KETEN

Zoals iedere producent van voedingsmiddelen maakt Jimmy Products B.V. deel uit van een waardeketen, met leveranciers en afnemers. Wij hechten er veel waarde aan om samen te werken met ketenpartners die – net als wij – verduurzaming hoog in het vaandel hebben staan. Of het nu gaat om de boeren die onze maïs leveren, de supermarkten die onze popcorn in de schappen hebben liggen, of de bioscopen waar popcorn onlosmakelijk verbonden is met het genieten van een blockbuster. Want alleen in een 100% duurzame keten is meer duurzaamheidswinst te behalen.

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame ketens verder zullen bijdragen aan innovatieve productie- en productideeën. Niet voor niets is ons nieuwe bedrijfspand gelegen in het nieuwe Dutch Fresh Port, een hub van duurzame voedingsfabrikanten in Ridderkerk.

OOG VOOR DE MENS

Jimmy Products B.V. maakt beloftes graag waar. We zeggen wat we gaan doen, en doen wat we zeggen. Dat verwachten wij van onze ketenpartners, en dat verwachten wij van onszelf. En van onze medewerkers!

Omdat we ons steeds verder ontwikkelen, zorgen we ervoor dat al onze collega’s kunnen meegroeien. Met onze JIMMY’s Academy zorgen we voor een breed palet aan opleidingen en trainingen, waarmee onze medewerkers zich niet alleen professioneel kunnen verbeteren, maar ook als mens en collega beter en effectiever kunnen presteren.

Niet voor niets zijn er zo veel collega’s die al jaren bij ons zijn en een hecht team vormen.  Samen groeien, samen beter presteren en betere producten maken, dat schept een band. Die vieren we dan ook regelmatig. Want ook dat hoort erbij!