Leuke weetjes & acties

Popcorn.nl is dé online winkel voor popcorn, popcorn benodigdheden en apparatuur. Je bestelt snel, veilig en makkelijk. Thuis op de bank of op een feestje om uit te delen! Je zit nooit meer zonder heerlijke JIMMY’s popcorn!

Het is tevens mogelijk om bestellingen via de JIMMY’s Popcorn App te plaatsen. Op deze manier is JIMMY’s altijd in handbereik. Download de App voor IOS of Android en wordt de eerste die profiteert van alle leuke acties!

Wij leveren eersteklas popcorn. Gemaakt van de beste ingrediënten, de ingrediënten van de all natural popcorn bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Blijf op de hoogte met JIMMY’s op onze social media. Volg waar we mee bezig zijn, fun facts en nog veel meer!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws of exclusieve acties? Schrijf u dan in voor de JIMMY’s nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Wij van JIMMY Products maken onze popcorn uitsluitend van de beste natuurlijke ingrediënten. Eerlijk, zorgzaam, veilig en met respect voor mens en natuur. Jimmy’s All Natural Popcorn wordt op een bijzondere manier gemaakt. Door middel van hete lucht worden hele maïskorrels gepoft tot popcorn. Poffen met hete lucht levert een luchtige popcorn op met een herkenbare maïssmaak.

Hiernaast geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met op via: jimmys@jimmys.eu.

Sinds de introductie van de eerste popcorn- en suikerspinmachines begin vorige eeuw is Gold Medal uitgegroeid tot wereldmarktleider.  Gold Medal machines zijn de standaard voor onze branche. JIMMY’s Foodservice is al bijna 30 jaar de exclusieve importeur van Gold Medal in de Benelux. Door de duurzame relatie en onderlinge samenwerking is en blijft veel kennis in huis. Dit vertaalt zich in een hoog serviceniveau.

Voedingsvezel is de verzamelnaam voor een aantal stoffen die zich in de celwand van planten bevinden. Ze geven de plant stevigheid en vorm. Vezels zijn onverteerbare stoffen en zorgen er voor dat de darmen goed hun werk kunnen doen. Voedingsvezels (kortweg vezels) is de verzamelnaam voor een diverse groep koolhydraten die niet door onze darmen worden verteerd of opgenomen. Ons voedsel bevat niet één enkel vezeltype, maar een mengsel van vele verschillende soorten vezels. Al deze verschillende soorten vezels hebben verschillende effecten in ons lichaam. 

Een tekort aan voedingsvezels kan op de lange termijn klachten veroorzaken. Het is aan te raden een vezelrijk voedingspatroon er op na te houden. Wil je meer informatie over voedingsvezels? Kijk dan eens op de website van het voedingscentrum.

JIMMY’s All Natural popcorn bevat  geen:

 • kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen
 • genetisch gemanipuleerde producten
 • gluten
 • (delen van) pinda’s en noten
 • soja

JIMMY’s ALL Natural popcorn bevat wel vezels

Voor vragen/klachten kunt u contact opnemen met de JIMMY’s Klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder. Is de klacht na contact met onze klantenservice niet naar tevredenheid verholpen? Dan kunt u deze schriftelijk indienen bij Jimmy Products b.v. Stuur de klacht onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats, besteldatum, artikelen en aantal naar: JIMMY’s Products B.V. T.a.v. Afdeling klachten, Postbus 1603 3260 BC Oud- Beijerland. U ontvangt binnen tien werkdagen na ontvangst een antwoord.
JIMMY ’s is verkrijgbaar in onze webshop www.popcorn.nl en in bioscopen in België, Nederland en Frankrijk zoals Pathé bioscopen en UGC. In de retail vindt je JIMMY’s onder meer bij Colruyt, Sligro en Makro. 

Actievoorwaarden en spelregels

 1. Winacties worden uitgeschreven door Jimmy Products B.V. onder de handelsnaam JIMMY’s Popcorn gevestigd te Oud-Beijerland. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis.
 3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
 5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 6. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 7. Jimmy Products B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 8. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 9. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 10. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Jimmy Products B.V. voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 11. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Jimmy Products B.V.
 12. Jimmy Products B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 13. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 14. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 15. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Jimmy Products B.V. Alexander Bellstraat 11, 3261 LX Oud-Beijerland, 0186-615352
  e-mail: info@jimmys.eu . Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.